. 
.

Welkom op de website van Sinterklaas Monster.


Door Edward van Eendenburg is in 2004 de Sinterklaas Stichting opgericht. Wij zijn dankbaar de stichting te kunnen voortzetten in zijn herinnering. Wij bestaan uitsluitend uit vrijwilligers en met elkaar lukt het ons ieder jaar om weer een fantastische Sinterklaas Intocht in Monster te verzorgen.
Het vergt maanden van voorbereiding en dat doen we met een geweldig team. Ieder jaar proberen we met Sinterklaas en zijn 50 pieten er een groot feest van te maken. Jullie zijn van harte welkom om onze sfeervolle intocht bij te wonen.
Tijdens de intocht worden er foto's en filmpjes gemaakt en plaatsen we op onze website. Foto's worden gemaakt door onze huisfotograaf John Spitsbaard. 
Ieder jaar organiseren wij een kleurwedstrijd, de kleurplaat is hier te downloaden. Lever hem mooi gekleurd in tijdens de intocht en Sinterklaas en zijn Pieten zoeken de mooiste 10 kleurplaten uit. De prijswinnaars worden op onze website en facebook bekend gemaakt.
Email: info@sinterklaasmonster.nl
https://www.facebook.com/sinterklaasmonster
We zijn daarbij afhankelijk van sponsoren, vindt u het ook belangrijk dat de intocht in Monster blijft bestaan? Uw bijdrage is zeer welkom.
Bankrekeningnummer: NL78 RABO 0120 1856 28 t.n.v. Stichting Sint-Nicolaas MonsterMap